fredag 22.11 - 2013

BLÅ- & LYSERØDE HUS FEST
FÆLLESSPISNING, FEST og:

DJ JAKES CORNER
DJ ZÆTTER
DJ FESTIDIOT

kl. 19:30 - Entré 30 kr // 50 kr med mad (se beskrivelse!)

SE EVENT PÅ FACEBOOK

 

For 10 år siden havde København en forfriskende bølge af hus-besættelser og aktioner. Børnehuset i Skt. Pederstræde og Ungdomshuset på Jagtvej var faste institutioner i Det københavnske auto-miljø; og Det Blå Hus på Åboulevard var besat i ét år, og fungerede som kollektiv. Straks efter Det blå hus' sidste og afgørende rydning, blev huset på hjørnet af Rantzausgade og Griffenfeldsgade (skråt over for 7/11) besat. Dengang var det lyserødt. Huset levede i en kort og intens sommerperiode, som kollektiv, café og socialcenter. Siden blev mange huse forsøgt besat, og bl.a. Gartneriet (kæmpe-areal ved Bispebjerg Hospital), holdt skansen i ét år derefter.


Rigtig mange venskaber blev stiftet i den periode i starten af 00'erne, og rigtig mange nye kræfter kom til miljøet. Flere besættelser og aktioner fulgte i kølvandet, og mange mennesker er stadig aktive på forskellige måder. Da det er ca. 10 år siden at Det Lyserøde Hus blev ryddet, holder vi en fest for at mindes de gode tider.


Alle er meget velkomne, uanset hvad man foretog sig i perioden. Om man var med til de konkrete besættelser, stadig gik i børnehave, eller allerede var et gammelt røvhul dengang.
Så ring til dine gamle og nye kammerater og tag i Ungdomshuset d. 22 November til en aften med spisning, bar, Dj's og Københavnsk 2nd wave bezætter nostalgi.

 

19.30: Lækker veganer middag (tilmelding obligatorisk til lyserodefest@gmail.com! senest onsdag d. 20)

 

Entré: 30,-
Middag + entré: 50,-

 

Dj's:

- Jake's Corner (Byens Radio, Local Hits, Sort Stue osv.)

 

- Dj Zætter (Hit-parade fra slumstormerens ghettoblaster)

 

- Dj Festidiot

 

Lysbilledeshow, blå og lyserøde cocktails, dans og hygge

 

Mvh hilsen fest komitéen