lørdag 01.03 - 2014

Ungdomshuset anbefaler:
1. Marts Demonstration

kl. 17:00 - Entré : Nej

Ungdomshuset anbefaler denne demonstration.
Demoen er arrangeret af gruppen "Intet Glemt, Intet Tilgivet":

 

DEMO-INDKALDELSE:

 

Kampen for fristeder er ikke kun en kamp for et enkelt hus, men er en større kamp imod normaliseringens indgriben i menneskers ret til at udfolde sig og tænke frit. Vi mener, at 1. marts står som en historisk men også fremtidig kampdag, hvor vi står fast på vores vilje til et anderledes samfund med plads til alle, der giver plads til alle." - Sådan lød det for 7 år siden.

 

Endnu engang er det blevet 1. Marts, og endnu et år er gået siden politiet og politikerne ryddede vores ungdomshus på Jagtvej 69. Igen i år går vi på gaden, men 1. Marts handler ikke kun om hvad der var engang.

 

Vi inviterer alle til at bidrage med aktioner der kan være med til at minde ungdomshuset og til at vise hele København at Jagtvej 69 stadig tilhører os der arbejder, bor og færdes på Nørrebro. Vi vil skide Procasa et stykke, og vise at ungdomskulturen er klar til igen at gå på gaden og slås, hvis de tror at de kommer til at tjene så meget som en krone på Jagtvej 69.

 

Vi håber at mange vil bidrage med aktioner og lignende, og at endnu flere vil dukke op til demonstration fra Blågårdsplads. Vi mødes klokken 17!

 

VI SENDER EN KÆMPE FUCKFINGER UD TIL ALLE BOLIGSPEKULANTER!

 

Se demonstrationsindkaldelsen på facebook

 

1604418_583217241772399_2043811073_n.jpg