lørdag 22.03 - 2014

DOWNTOWN UNDERGROUND:
THE BLEAK
PENNYROYAL
MYSTISK MILITS
WHAT ARE YOU LIKE

kl. 21:00 - Entré 40.-

Se event på facebook

 

THE BLEAK
Påvirket af kunstnere som Jack White, Arctic Monkeys og Coldplay er The Bleak et dansk band med ægte britisk mentalitet og attitude. Efter at have startet samarbejdet med produceren JET og hans selskab Adlon Records i efteråret 2013, har bandet gået igennem en udvikling der har taget raketfart og efter udgivelsen af Singlen "Static Noise" har bandet fået fat i hvem de er og hvad der for dem, er vejen frem: Rå og fængende sange med tunge guitarer og energiske trommer, men i høj grad også melodiske sange hvor der også er plads til inderlighed og de virkelig store øjeblikke.

 

PENNYROYAL
PennyRoyal er en trio, som er helt nye på banen. De tre unge gutter fra rundt omkring i københavn er klar til at indtage scenen for første gang! Inspireret af bands som Nirvana, NOFX og Arctic Monkeys, skaber det nye band en rå og energisk, grunget, punk-rock lyd, med efterklang i rock 'n' roll. Med stærke tekster, der er alt fra samfundkritiske til selvhadende druk tekster, er bandet klar til at komme ud og fortælle deres historier og skabe god energi, gennem musikken.

 

MYSTISK MILITS
Mystisk Milits er en trio der spiller en stædig omgang rockmusik, med begge ben på jorden, og hoved i skyerne. Et budskab om retfærdighed går igen i de danske tekster, sangene omhandler det der er nært for bandmedlemmerne, både fysisk og mentalt. Repertoiret er varierende og spillet virtuost og dynamisk. Syrede guitarsoloer og dansevenlige punkbeats præger musiklandskabet i Mystisk Milits, men gruppen står på en solid grund af dedikeret sangskrivning. I disse Spids Nøgenhat-tider er bandet et friskt pust til den psykedeliske scene. Gennem en række koncerter i undergrunden i løbet af 2013, har de påvist at de er i stand til at kreere et højt energiniveau og et medrivende, skarpladt show.

 


WHAT ARE YOU LIKE

Den københavnske punk rock trio What Are You Like leverer et kampberedt klangfuldt sæt, holdt sammen af fodrappe trommer, melodiske melodier og aggressivt guitarspil. Efter dannelsen i slutningen af 2011 har WHAT ARE YOU LIKE brugt tiden på at spille koncerter i den københavnske undergrund, og har de sidste par måneder været i studiet for at indspille deres debutplade som udkommer i 2014. WHAT ARE YOU LIKE leverer et solidt, hårdslående liveshow, som sætter gang i dansemusklerne og smilebåndet.

 

22-2-14.jpg