fredag 28.04 - 2023

YOUTHCORE!

KAMPSPORT (malmö)
AFDØD
INDUKTRI
JAKOBE

kl. 20:00 - Entré 50,-

Youthcore

 

KAMPSPORT (Malmö)
Snabb och stompig ADHD-fueled hardcore punk från Malmö. Alla låtar låter likadana fast på ett bra sätt. Extremt mosh vänligt hardcore, detta är ett dansband.

AFDØD
Et døds metallisk jerngreb fra det mørkeste øvelokale i Slagelse. Med et væld af inspiration inden for metallens verden gør dette nye band på metalscenen deres bedste for at blæse publikum bagover. De unge gutter har/skal spille med andre danske navne som Plaguemace, Crocell, The vision ablaze, Crimson burial, Black Tritonus og Wayward Dawn. Derudover kan du blandt andet finde dem på Tornvang open air 2023!

INDUKTRI
En blanding af alle metal genre summet op i et hardcore melodisk dødsmetal band. Induktri holder til i Ungdomshuset hvor de både øver og bruger det meste af deres tid. Inspirationen kommer fra alle steder i undergrundsmusik, både shoegaze og grindcore bliver implementeret. Induktri er udtrykket tekstmæssigt med det okkulte og med ferale skrig.

 

JAKOBE
Jakobe er et nyere riot grrrl band fra København. Vi forsøger at udvide den yngre teenage punk scene og vi fokuserer på temaer som feminisme, politik og vores generations indflydelse på fremtiden. Vi glæder os fucking meget til at spille vores første gig her.